RTL Klub élő adás online stream

m5 Onine Stream
773
-
80%
Rates : 5

 Az RTL Klub az egyik legnépszerűbb kereskedelmi televíziós csatorna, mely több mint 20 éve működik és szolgálja a magyar televíziónézőket színes műsoraival (1997 óta)  a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Többek közt ezen a csatornán megy a világszerte népszerű X-Faktor zenei tehetségkutató verseny, vagy a szintén kedvelt Survivor, a Celeb vagyok ments ki innnen. Népszerű sorozata a Barátok Közt, az Éjjel-Nappal Budapest, vagy a különböző vetélkedők, mint a Legyen Ön is milliomos, illetve a Sebestény Balázs által vezetett – A Fal.

Az RTL Klub műsorát Magyarország minden műsorszolgáltatója az alapcsomag részeként továbbítja, valamint az Antenna Hungáriával aláírt hosszú távú szerződés értelmében ingyenesen érhető el az ország szinte teljes területén a MinDig TV szolgáltatás részeként.

Műsora a szolgáltatóknak köszönhetően minden magyarok által lakott országban, így például Románia, Szerbia és Szlovákia egész területén elérhető egy több csatornát tartalmazó vagy kiegészítő csomag részeként.

Most popular TV channels on the "planet"
Show Buttons
Hide Buttons